Emeletes élvezet:
25 dkg háztartási keksz
5 dkg margarin
5 dkg porcukor
pici tej
25 dkg túró
2 evőkanál cukor
2 csomag vaníliás cukor
2 dl tejszínhab
5 dl tej
2 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
tetejére:
2 dl tejszínhab
csokireszelék
Elkészítés
A kekszet ledaráljuk, és egy keveset félre teszünk belőle. A többit összekeverjük a margarinnal, a porcukorral és egy kevés tejjel, annyira hogy összeálljon a massza. Ezután egy tortaformába a maradék keksz morzsát beleszórjunk, és erre nyomkodjuk a masszát.
A túrót a 2 evőkanál cukorral, a vaníliás cukorral, és 2 dl felvert tejszínhabbal összekeverjük, és a massza tetejére kenjük.
A tejet 2 evőkanál cukorral és a vaníliás pudingporral megfőzzük. Nem hagyjuk teljesen kihűlni, langyosan mehet a túrós krémre.
A pudingos krém tetejére 2 dl tejszínhabot kenünk. Jól behűtjük. Isteni finom! Díszítésként csoki reszelékkel szórjuk meg. |